Jack de Vries en de JSF

Sa. Wat wy hjir al tocht hienen komt no út.

De F-35 Joint Strike Fighter zorgt in de Verenigde Staten voor commotie. De toestellen zouden volgens inwoners van Florida en Californië forse geluidsoverlast veroorzaken. Dat meldt USA Today.

En wêr is no Jack de Vries? De steatssikretaris fan definsje dy't yn 2008 al presiis wist te fertellen hoe't it siet mei de lûdsoerlêst? In útspraak fan de spin doctor fan Balkenende:

Hij verzekerde dat de JSF zich zal houden aan de bestaande geluidsnormen rond de vliegbasis.http://www.jsfnieuws.nl/?p=342

Ja, ja. Witte jim wat Jack de Vries, Drachten 25-7-1968, op dit stuit docht, behalve by DWDD oan tafel sitte? Skrik net.

In juni 2011 werd bekendgemaakt dat De Vries toetreedt tot de directie van de Nederlandse tak van het communicatieadviesbureau Hill & Knowlton. Naast managementtaken krijgt hij de leiding over het onderdeel public affairs van het bedrijf. Het kantoor vertegenwoordigt ook de fabrikant van de JSF, maar voorlopig kan De Vries dat zelf niet doen. Dat blijkt uit een gedragsregel bij het Ministerie van Defensie, die voorschrijft dat oud-bewindspersonen twee jaar lang niet aanvaard mogen worden als contactpersoon in het bedrijfsleven.

Hoesa korrupte bende, dy polityk. Mar der is hoop, Jack de Vries sil noch wat oars dwaan.

Op 15 juni 2013 zal de Vries tijdens de Ledenraad van de Nederlandse Onderwatersport Bond worden voorgedragen als voorzitter van deze bond voor een periode van 3 jaar.

Mocht it him te waarm ûnder de fuotten wurde, kin er altyd efkes ûnder wetter ferdwine. Tige betroubere man, dy Jack de Vries. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Friese media voeren koerswijziging door

Artificial Intelligence brûke as moreel kompas

Russen