Grote argewatie in het Feen

De hiernavolgende waarschuwing betreft alle volk dat zich op 's heren wegen in en om het Feen durft te begeven. Het kan u en de uwen overkomen dat u wordt ingehaald door een man op leeftijd, die een straffe sprint achter den Rolls Royce op de krees geplaveide weg neerlegd.
Waak ervoor dat u niet uit het veld geslagen wordt door deze demonstratie van puur atletisch vermogen, en vervolgens om een boom heen teert.

De kreze atleet is namelijk de pater familias van den Snippen, die druk doende is met zijn wederopstanding. Zulks gaat gepaard met spetterende demonstraties in en om het drukke centrum ter plaatse. Het kan gemotoriseerd, met den benenwagen of stilstaand op den fiets zijn, dat u met dit fenomeen geconfronteerd wordt. Een Snip is nu eenmaals niet voor twee gaten te vangen, laat staan voor drie.

Ik mag u mededelen dat op grond van den plaatselijke verordening, en tevens na ingravend overleg met de er in deze zaak toe doende overheden, besloten is deze situatie voor onbepaalde tijd te gedogen. Wij zijn ons terdege bewust van de feiten, en lopen daar ook niet voor weg, indegendeel, de situatie inschattend mogen wij voorzichtig concluderen dat de Snip in kwestie, zelf uitstekend weg kan lopen.

Edoch blijft als een paal boven water staan, dat niettegenstaande het feit dat, en volledig gevolg gevend aan, overwegende dat, op grond van onze tot nu toe verkregen informatie, er toch geen bliksem aan te doen is.

Den waarschuwing blijft overeind, voor het overige en tot slot wensen alle betrokkenen in deze zeer merkwaardige, opzienbarende, buitenproportionele en uiterst geruchtmakende zaak den Snip wijsheid en weinig tegenliggers toe. Vooral dat laatste, want het gaat er omweg, I shit you not!!!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Friese media voeren koerswijziging door

Artificial Intelligence brûke as moreel kompas

Russen