SC Heerenveen haalt bezem door de supporters!!!




Geen vaste plek meer in Abe Lenstra Stadion

Van onze sportredactie

HEERENVEEN- De organisatorische vernieuwing binnen SC Heerenveen blijft niet beperkt tot de werknemers. Uit betrouwbare bron kwam een aantal dagen geleden het bericht dat ook de supporters er aan moeten geloven. 
Na de provincie en Omrop Fryslân doet ook de directie van SC Heerenveen de vaste plekken in de ban. Wino de Jong, voorzitter van de Raad van Commissarissen, gaf op een persconferentie een toelichting. ‘Wy hienen dit nijs leaver noch efkes ûnder de pet hâlde wollen, mar der skynt in lek yn de organisaasje te sitten,’ bromde De Jong. ‘Hjir sil de direksje wat oan dwaan moatte, dat trochgeande lekken nei parse en bloggers moat no mar ris út wêze, punt.’ 
Op de vraag wat de beweegredenen waren om de vaste zitplaatsen naar de geschiedenis te verwijzen, zei De Jong het volgende: ‘Jierren op itselde plak sitte is net mear fan dizze tiid, it kommende seisoen litte we alle minsken frij om sitten te gean dêr’t se wolle. Mei útsûndering fan de earetribune en de skyboksen fansels,’ haakte hij er met een vette knipoog aan toe. 
Op vragen of de dramatische voorverkoop van seizoenkaarten met deze nieuwe strategie in verband kunnen worden gebracht wilde de preses niet ingaan. Direkteur Robert Veenstra liet via zijn woordvoerder weten niet beschikbaar te zijn voor commentaar. ‘Hier zullen jullie het mee moeten doen,’ luidde de verklaring.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Friese media voeren koerswijziging door

Artificial Intelligence brûke as moreel kompas

Russen