Groningen is gewaarschuwd!



Friese oorzaak aardbevingen Groningen

Van onze binnenlandredactie

SLOCHTEREN- Diepgravend onderzoek heeft uitgewezen dat de recente aardbevingen in het gebied rondom Slochteren niet door gaswinning, maar door Friezen werden veroorzaakt. Ultra nationalistische splintergroeperingen zouden hiermee hun ongenoegen willen uiten over de Friese provinciale leegloop aan diensten en instellingen richting Groningen.

Eén van onze redacteuren trof in de grensstreek tussen Friesland en Groningen een merkwaardig bouwwerk aan, dat het meeste op een aftandse boortoren leek. Goed verstopt tussen bosschages bleek het na grondige inspectie echter te gaan om een ultra moderne installatie die tot op grote diepte en afstand voor enorme trillingen kan zorgen.  
Een deskundige van de TU Delft trok de vergelijking met de Amerikaanse president Obama, die in het diepste geheim tornado’s tot op een kilometer nauwkeurig over een dorp kan laten razen. ‘Alles is maakbaar,’ aldus hoogleraar Casper Weetniet. ‘Vibraties zoals met deze installatie kunnen worden opgeroepen, zouden op termijn zelfs hele gebieden meters kunnen laten zakken. Goed beschouwd is de ontdekking van dit moordwapen een zegen. Wie weet wat deze meedogenloze misdadigers nog meer in petto hadden,’ verzuchte Weetniet.

Op de vraag of er één of meerdere arrestaties zouden zijn verricht, wilde de politie niet ingaan. 

De installatie vauit de lucht

Reacties: 1

Dit wie it prototypke, heite…    

Reacties

Populaire posts van deze blog

Friese media voeren koerswijziging door

Artificial Intelligence brûke as moreel kompas

Russen