#list

Met de nodige omballingen is een aantal tellen geleden een meel door de draden gevlogen, aangaande de lijst. Deze lijst: http://indigenoustweets.com/fy/ Zie, het roept vanzelf aan de spreeuwen dat deze al een aantal weken niet is ververst. Zulks werkt balsturigens in de hand, en om nu voor te wezen dat wij manmachtig in het verhef moeten komen heeft schrijver de pen gescherpt. In korte, maar heldere bewoording is het boodschap overgebracht dat hier zeer spoedig regaad in moet worden gehouden.

Wij menen u hier van op de hoogte te moeten brengen.

Vaderdag verloopt verder in een goede sfeer.

BREKKENDE UPDEET, MINSKEN!

Ja, der binne noch minsken dy't harren mail lêze en der ek noch fatsoenlik antwurd op jouwe. Sa as de webmaster fan Indigenoustweets.com. Amper in oere nei myn mail op poaten kaam der respons, hy hie in steuring yn it systeem, mar ferwachte dat moandei alles wer up to date is. Sjoch, dat liket der op. Foar alle Fryske twitteraars: Gean troch, de #list is hast wer aktueel.

Efkes sûnder idioat te dwaan, dy side behannelet hast alle lytse talen, in hûd fol wurk, fertelde de man oan de oare kant fan de oseaan my. Dochs aardich om der by te sizzen. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Friese media voeren koerswijziging door

Artificial Intelligence brûke as moreel kompas

Russen